User banner image
Gebruikersavatar
  • Geert Bosch

Bedrijfsnaam:
Hilberink Bosch Architecten
Sinds:
dec 2011
Adres:
Wamberg 5
Postcode:
5258 SM
Plaats:
Berlicum
Telefoon:
073-690 0136
Omschrijving:
HILBERINKBOSCH architecten, opgericht in 1996 door Annemariken Hilberink en Geert Bosch, zoekt gedreven naar de slimste oplossingen voor complexe opgaven. De projecten variëren van particuliere en projectmatige woningbouw, kantoren en renovaties tot grootschalige studies. Uit de vraagstelling in combinatie met de analyse van de aanwezige kwaliteiten van de sociale, ruimtelijke en historische lading van een plek ontstaat een oorspronkelijk en nieuw plan.

Het bureau hecht veel waarde aan de dialoog met betrokken partijen voor een optimaal resultaat en ziet samenspraak als belangrijk onderdeel van het proces. Door deze benadering is gedegen ervaring ontwikkeld in processen met veel partijen.

De architectuur van HILBERINKBOSCH architecten heeft de uitstraling van herkenning door de aard van de locatie en van vervreemding door nieuwe expressie ter plaatse. Vorm, materiaal en kleur ontstaan uit het concept. De voorkeur voor het grote gebaar en de poëzie van het leven veroorzaakt robuuste architectuur met zintuiglijke beleving.